Poprzedni temat «» Następny temat
Co sądzicie o goleniu miejsc intymnych i pach u mężczyzn?
Autor Wiadomość
arleta 

Wysłany: 2008-01-03, 23:58   Co sądzicie o goleniu miejsc intymnych i pach u mężczyzn?

Witam :roll:
Mam pytanie: co sądzicie o goleniu miejsc intymnych i pach u mężczyzn? Czy Wasi mężczyźni stosują takie zabiegi higiniczne, czy raczej nie?
Postaw piwo autorowi tego posta

jolka12 

Wysłany: 2008-01-04, 00:29   

No hej,
mój chłopak goli i miejsca intymne i pachy (zaczął od kiedy ze sobą jesteśmy, czyli od ok.3 lat) i przyznam szczerze, że jestem z tego faktu zadowolona :-) O ile golenie miejsc intymnych u mężczyzn jest dla mnie w miarę obojętne, to golenie pach wydaje mi się bardzo korzystnym zabiegiem, jeśli chodzi o higienę (przeczytałam gdzieś, że dzięki temu efekt antyperspiracyjny jest dużo bardziej skuteczny, gdyż antyperspirant bądź dezodorant nie "osiada" na włoskach, tylko działa bezpośrednio na skórę) i zdecydowanie wolę, jak on goli się pod pachami. jola

kakashi-14 
KOCHAM DZIEWCZYNY !!

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2008-01-17, 23:58   

Golenie miejsc intymnych u kobiet to PODSTAWA :mrgreen:

Gość Jezeli pomoglem daj POMOGL albo postaw PIWO

malenkami 

Wysłany: 2009-01-20, 20:42   

Facet, który depiluje sobie pachy i nogi to dla mnie facet zniewieściały/metroseksualny <jak kto woli>.. jestem przeciwko temu ;) nigdy nie byłabym z facetem, który spędza więcej czasu w łazience, niż ja.. :P

Kiedyś przeczytałam coś takiego:

"Mężczyźni nie lubią zakupów ? Już nie, już nie wszyscy. Coraz częściej spotykam mężczyzn w sklepach (przybywających do nich zapewne na własne życzenie) aby jakoś przyzwoicie wyglądać.

Zaczynają dbać o siebie, chodzić do kosmetyczki ( co przecież kiedyś było nie do pomyślenia ! ) no i oczywiście wszystko co nowe i „dziwne” dostaje swoją nazwę, panów dbających o siebie nazywa się metroseksualistami..."

źródło: http://www.focus.pl/dodan...k-kobiety/nc/1/

bigbeny 

Wysłany: 2011-12-03, 12:12   

Jeśli jesteście spragnieni nieco wrażeń związanych z uwodzeniem, ale nie macie odwagi przełamać swoich oporów polecam wam serdecznie skorzystanie z kursów uwodzenia prowadzonych przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego z której oferty sam skorzystałem i efekty zrobiły na mnie (i na kobietach) bardzo pozytywne wrażenie. Dzięki nim zrozumiałem, że uwodzenie jest sztuką, którą ciągle należy doskonalić :) polecam wszystkim panom kurs Alpha Male, który potrafi bardzo wiele zmienić w życiu każdego mężczyzny :) zajrzyjcie na www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

Odpowiedz do tematu