No hej,
mój chłopak goli i miejsca intymne i pachy (zaczął od kiedy ze sobą jesteśmy, czyli od ok.3 lat) i przyznam szczerze, że jestem z tego faktu zadowolona O ile golenie miejsc intymnych u mężczyzn jest dla mnie w miarę obojętne, to golenie pach wydaje mi się bardzo korzystnym zabiegiem, jeśli chodzi o higienę (przeczytałam gdzieś, że dzięki temu efekt antyperspiracyjny jest dużo bardziej skuteczny, gdyż antyperspirant bądź dezodorant nie "osiada" na włoskach, tylko działa bezpośrednio na skórę) i zdecydowanie wolę, jak on goli się pod pachami. jola
malenkami
Wysłany: 2009-01-20, 20:42
Facet, który depiluje sobie pachy i nogi to dla mnie facet zniewieściały/metroseksualny <jak kto woli>.. jestem przeciwko temu nigdy nie byłabym z facetem, który spędza więcej czasu w łazience, niż ja..
Kiedyś przeczytałam coś takiego:
"Mężczyźni nie lubią zakupów ? Już nie, już nie wszyscy. Coraz częściej spotykam mężczyzn w sklepach (przybywających do nich zapewne na własne życzenie) aby jakoś przyzwoicie wyglądać.
Zaczynają dbać o siebie, chodzić do kosmetyczki ( co przecież kiedyś było nie do pomyślenia ! ) no i oczywiście wszystko co nowe i „dziwne” dostaje swoją nazwę, panów dbających o siebie nazywa się metroseksualistami..."
źródło: http://www.focus.pl/dodan...k-kobiety/nc/1/
bigbeny
Wysłany: 2011-12-03, 12:12
Jeśli jesteście spragnieni nieco wrażeń związanych z uwodzeniem, ale nie macie odwagi przełamać swoich oporów polecam wam serdecznie skorzystanie z kursów uwodzenia prowadzonych przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego z której oferty sam skorzystałem i efekty zrobiły na mnie (i na kobietach) bardzo pozytywne wrażenie. Dzięki nim zrozumiałem, że uwodzenie jest sztuką, którą ciągle należy doskonalić polecam wszystkim panom kurs Alpha Male, który potrafi bardzo wiele zmienić w życiu każdego mężczyzny zajrzyjcie na www.wyzszaszkolauwodzenia.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum