Poprzedni temat «» Następny temat
co w ponizszej sytuacjii moglabym zrobic ?
Autor Wiadomość
monka191 
monika

Wysłany: 2009-05-20, 15:16   co w ponizszej sytuacjii moglabym zrobic ?

ok to dzisiaj rozmawialam z chlopakiem za ktorym szaleje od swiat bozego narodzenia ( czyli juz trochee ) i pod koniec wpadlam na pomysl ktory planowalam i spytalam sie jego " czy nie mial bys nic przeciwko jakbym cie kiedys tam zapytala zebys ze mna wyszedl ( jaka taka randka ) a on na to - pierw sie popatrzyl mi w oczy i fajnie usmiechnol i powiedzial 2 Pewnie czemu nie " z usmiechem ja na to " to fajnie" z usmiechem a on jakies 30 sekund po tym powiedzial ze nie wie czy bedzie mial czas bo duzo pracuje i nie zabardzo ma czas wiec ... " nie dokonczyl. no to ja sobie pomyslalam ze no oczywiscie nie chce sie ze mna umowic a on chybaa to widzial i powiedial ze nie robi tego zeby mnie zmyc tylko taka jest prawda. no to jak myslicie co powinnam zrobic w takiej sytuacjii ? ? ?
sorki za moj polskii ...

jacekplacek 

Wysłany: 2012-01-15, 14:16   

Kursy uwodzenia są doskonałą metodą na to, aby pokonać swoje słabości, nabrać pewności siebie w kontaktach z osobami płci przeciwnej i potrafić zawładnąć ich umysłem ;) szczególnie polecam szkolenia Alpha Male prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego które ukończyłem dwa miesiące temu i muszę przyznać iż wiele się w moim życiu zmieniło. Przede wszystkim mogę spokojnie podejść do każdej dziewczyny i ją poderwać, a dawniej miałem w tym wielką trudność. Prowadzą szkolenia dostosowane do potrzeb każdego człowieka, na pewno znajdziecie tam coś dla siebie www.wyzszaszkolauwodzenia.pl
Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu