Poprzedni temat «» Następny temat
Czy moja dziewczyna mnie zdradza?
Autor Wiadomość
piotrek13 

Wysłany: 2007-11-27, 10:00   Czy moja dziewczyna mnie zdradza?

Witam,
moja dziewczyna pracuje w Niemczech jako kelnerka. Spotykamy sie mniej więcej co pół roku. Ostatnio jakoś dziwnie sie zachowuje. Raz jak dzwoniłem do niej to powiedziała, że nie ma czasu rozmawiać, że później oddzwoni. Jednak nie oddzwoniła. Powiedziała, że się narzucam z telefonami, i powinienem ograniczyć dzwonienie. Innym razem, jak dzwoniłem słyszałem w tle jakiegoś chłopaka. Wtedy też przerwała rozmowę. Powiedziała, że koleżanka ją odwiedziła i chce jej pomóc znaleść pracę. Potem znowu była przerwa kilka dni, do chwili jak nie zadzwoniłem. Co mam o tym myśleć. Jeszcze dwa miesiące temu otrzymywałem przynajmniej kilka esemesków dziennie. Teraz nie dostaję żadnego. Asia twierdzi, że jesteśmy dorośli, i że powinniśmy nauczyć się oszczędności. Proszę o poradę. Boję się o nasz związek. Jesteśmy ze sobą prawie dwa lata. Kiedyś było inaczej.
Piotrek
Postaw piwo autorowi tego posta

RaV 

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2007-12-02, 15:17   

piotrek13, wydaje mi sie ze Twoje podejrzenia moga być sluszne, jako ze nie masz jak sprawdzic tego faktu, poprostu jest tylko jedno wyjscie - jezeli sie kochacie (a Przynajmniej Ty Ją...) zapytaj Ja wprost o co chodzi... i czy dalej chce być z Toba... ;)
Innego wyjscia niewidze :-|
Pozdrawiam RaV :)
Your Number One With Everyday Your Place ::..

Master 
mciupek

Wysłany: 2007-12-02, 15:19   

Może postaraj się z nią spotkać porozmawiać na spokojnie wyjaśnić sobie wszystko bo przez telefon to zbytnio nic nie zdziałasz więc jeśli Ci zależy to pojedź do niemców w celu spotkania sie z dziewczyna.A jak nie to odpuść ją sobie związki na dalekie odległości nie mają sensu bardzo łatwo o zdradę.
Myślę że pomogłem.

alex 
alex

Wysłany: 2008-01-25, 11:55   

witam miałem podobny problem moja kobieta z którą byłem 6 lat wyjechała nad jezioro z rodzinką na początku mówiła ze tylko na dwa dni po dwóch dniach było nastepne kilka itd w sumie się uzbierał prawie miesiąc pisałem z nią raz dziennie bo odbierac tel jakos nie chciała mówiła ze jestem natretny i zebym pozwolił jej się rozerwac bo w koncu jest z rodziną itd. postanowiłem to sprawdzic i wyruszyłem na szpiegi:) gdy byłem juz na miejscu zakwaterowałem się 2 kilometry od niej zeby nie wiedziała ze jestem tej samej nocy poszedłem na dyskotekę która znajdowała się w jej osrodku... naprawde straszne przezycie zobaczyłem ją z innym kolesiem siedziała mu na kolanach i się całowali była tak nacpana ze nie wiedziała kim jestem ja w sumie tez jej odrazu nie poznałem bo strasznie schudła naprawde przykre zjawisko w ogóle się mną nie przejeła:( poleciały mi łzy z oczu obruciłem się i wyszedłem kilka dni po tym przyjechała do miasta pisała ze mnie przeprasza chodziła do mnie do domu i prosiła o przebaczenia ja byłem stanowczy do konca mimo to ze ją bardzo kochałem zakonczyłem ten związek. do dnia dzisiejszego widze ją na tej dyskotece.pozdrawiam

RaV 

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2008-01-25, 19:39   

alex, wspólczucia, przykra sprawa... najgorsze jest to jak sie kogos naprawde kocha i odda za niego zycie a tu... klops.
Wspolczuje i pozdrawiam ;-)
Your Number One With Everyday Your Place ::..

kakashi-14 
KOCHAM DZIEWCZYNY !!

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2008-01-30, 17:57   Re: Czy moja dziewczyna mnie zdradza?

piotrek13 napisał/a:
Witam,
moja dziewczyna pracuje w Niemczech jako kelnerka. Spotykamy sie mniej więcej co pół roku. Ostatnio jakoś dziwnie sie zachowuje. Raz jak dzwoniłem do niej to powiedziała, że nie ma czasu rozmawiać, że później oddzwoni. Jednak nie oddzwoniła. Powiedziała, że się narzucam z telefonami, i powinienem ograniczyć dzwonienie. Innym razem, jak dzwoniłem słyszałem w tle jakiegoś chłopaka. Wtedy też przerwała rozmowę. Powiedziała, że koleżanka ją odwiedziła i chce jej pomóc znaleść pracę. Potem znowu była przerwa kilka dni, do chwili jak nie zadzwoniłem. Co mam o tym myśleć. Jeszcze dwa miesiące temu otrzymywałem przynajmniej kilka esemesków dziennie. Teraz nie dostaję żadnego. Asia twierdzi, że jesteśmy dorośli, i że powinniśmy nauczyć się oszczędności. Proszę o poradę. Boję się o nasz związek. Jesteśmy ze sobą prawie dwa lata. Kiedyś było inaczej.
Piotrek

Moim zdaniem to zdrada :evil:

Gość Jezeli pomoglem daj POMOGL albo postaw PIWO

vader 

Wysłany: 2009-01-26, 00:49   Re: Czy moja dziewczyna mnie zdradza?

piotrek13 napisał/a:
Witam,
Piotrek

Co prawda jestem tu nowy i to mój pierwszy post,
ale napisze Ci tak, w tamtym roku w takim serwisie jakja.pl poznałem pannę,
na początku trele morele, pisanie emili, później wymiana teli, fotki, smski itp.
Potem zaczęliśmy się spotykać na randki, w towarzystwie, znajomi mówili, że fajna i takie tam.
Potem, ponieważ jej starszy zmienił pracę też wyjechali za granicę.
Zaczęło się podobnie, kontakt coraz rzadziej, rzadsze telefony, no i się rozpadło.
Moim zdaniem tak jak któryś Ci doradzał, albo się do niej wybierz, albo napisz do niej list,
żeby Ci po prostu szczerze odpowiedziała czy w prawo, czy w lewo,
bo się chłopie kompleksów nabawisz lub jakiejś nerwicy.
A jak Ci odpowie to przynajmniej będziesz wiedział na czym stoisz,
być może dziewczyna jest na rozdrożu duchowym i sama nie wie co dalej.
Tylko i wyłącznie szczera rozmowa lub odpowiedź Ci pomoże.
W każdym bądź razie trzymam kciuki i pozdrawiam.
Vader

red_berry 

Wysłany: 2009-05-04, 11:57   

Mi też się wydaje, że Twoje podejrzenia mogą być słuszne. Najlepszym rozwiązaniem jest po prostu szczera rozmowa z partnerką. Oczywiście trudno taką rozmowę przeprowadzić przez telefon, który nie daje bliskości i nie zapewni takiej intymności jak rozmowa w cztery oczy. A jak długo twoja dziewczyna ma jeszcze zostać w Niemczech? Zastanów się czy taki związek na odległośc może mieć w ogóle jakąś przyszłość.

g.pelichowski 

Wysłany: 2012-02-14, 19:04   

Podejrzewasz swojego partnera/partnerkę o kolejną zdradę ? Chcesz ją/jego sprawdzić ?
Weź udział w programie telewizyjnym tvn. Przebadaj swoją drugą połowę bezpłatnie na wykrywaczu kłamstw. pomoże wam rozwiązać problem. Napisz do nas: G.pelichowski@tvn.pl

Odpowiedz do tematu