Nie dawno zdradzieła mnie moja dziewczyna z jakimś przymulonym pedałem..
Kilka dni rospaczałem i pomyślałem, że morze pujde do baru i sie schleje. Piłem piwko i poznałem dziewczyne, ale brzydką ;p
Zlałem się jak pijak i pomyslalem, ze sie zabawie.
A wienc czekam na propozycje, prosze pisać na numer gg 11476870
Mam nadzieje, ze kilka dziewczyn sie zgłosi ;p
Naprawde jestem spoko koleś ;d
Ulubiony kolor wlosow : kazdy
Ulubione piwo : obojętnie ale z kufla D
Ulubiony film : wszystkie XXX ;pp
Wyższa Szkoła Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego to szkoła od lat działająca na polskim rynku i prowadząca szkolenia z uwodzenia. Jeśli jesteście zainteresowani tym tematem to zajrzyjcie na www.wyzszaszkolauwodzenia.pl i przejrzyjcie ofertę ich szkoleń. Mają swoje oddziały w każdym większym mieście w Polsce, są więc łatwo dostępni – wszystko zależy tylko od was ze swojej strony polecam szczególnie wszystkim panom kurs Alpha Male dla początkujących, który naprawdę wiele potrafi zmienić. Pewność siebie, zdecydowanie, otwartość w stosunku do kobiet to cechy, których zawsze mi brakowało, a dzięki kursowi zdobyłem to, czego chciałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum