Umówiłem się na pierwszą w życiu randkę. Nie chcę czegoś zepsuć. Nie wiem o czym się na randkach rozmawia, co zrobić jak zabraknie tematów. Ciarki mnie przechodzą jak o tym sobie pomyślę. Nie chcę aby dziewczyna pomyślała, że jestem jakimś odludkiem, czy co. Idziemy do kina, potem zaplanowaliśmy, że pójdziemy do dyskoteki. Proszę, napiszcie coś co podtrzyma mnie przynajmniej na duchu. Najlepiej dajcie jakąś radę.
Eryk
Aha, i czy przynieść jej jakiś prezent, czy kwiaty? I czy wypada się całować na pierwszej randce, bo nie wiem. No i czy to dobry pomysł na randkę kino i dyskoteka?
Eryk
eryk, Pomysl oczywiscie jest dobry, ale jak na pierwszą randke proponowałbym jednak kolację w jakiejs restauracji Kino okej, ale to juz na drugiej
Co do prezentów to mysle ze kwiat wystarczy, najlepiej jedna ladna róza Prezenty pozniej... jesli wypali
Pozdrawiam
_________________ ..:: I Love You So Much, My Heart Is Judged, Are Stand Goes On,
I Love You More,
You Happy Smile,Your Loving Face,
Your Number One With Everyday Your Place ::..
Dzięki bardzo. Całkiem nie pomyślałem aby pójść do restauracji. Ale jak wyjdzie, to już chyba następnym razem, bo już mam bilety kupione i zaprosiłem dziewczynę do kina. Więc chyba nie wypada zmieniać. Masz rację co do tej róży. Dużo mówi taki kwiat, a i nie jest krępujący tak bardzo jak wiązanka. A co do prezentów, to żeczywiści poczekam.
Eryk
eryk, i Tak trzymać, pozdrawiam i zycze powodzenia
_________________ ..:: I Love You So Much, My Heart Is Judged, Are Stand Goes On,
I Love You More,
You Happy Smile,Your Loving Face,
Your Number One With Everyday Your Place ::..
marcin.ka
Wysłany: 2012-02-04, 10:28
Dla osób, które nie wiedzą na czym polega uwodzenie lub chcą pogłębić wiedzę na ten temat polecam kursy uwodzenia w Wyższej Szkole Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Sam skorzystałem z ich pomocy, ponieważ nie wiedziałem co robić, by na dłużej zatrzymać kobietę przy sobie. Jestem bardzo zadowolony z efektów – w końcu dowiedziałem się co robić, by kobieta została ze mną na dłużej szkoła ta ma pozytywne opinie i recenzje, naprawdę warto się zainteresować ich ofertą www.wyzszaszkolauwodzenia.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum