Wysłany: 2007-12-11, 11:54 Jak poderwać dziewczynę, jak się ma problem z trądzikiem
Pomocy,
mam poważny problem z trądzikiem. Mam wysypaną całą twarz. Próbowałem już różnych medykamentów, każdy lekarz coś przypisywał, ale nie pomagało. Poznałem pewną dziewczynę, bardzo ładną. Ale nie mam pojęcia co zrobić, aby zainteresowała się mną. Na pewno nie zechce ze mną się spotkać, jak jej zaproponuję. Naprawdę jest śliczna. Może ktoś ma jakiś sposób. Proszę poradźcie mi.
Marcin
To zalezy czy sie podobasz dziewczynie moga byc takie dziewczyny co sie im podobasz a moga byc tez takie co sie mozesz nie podobac to od tradziku nic nie zalezy
jeśli przepisywane przez lekarzy (rozumiem że dermatologów) leki nie działają to mogą być zaburzenia hormonalne albo wirus.Na tego skurczybyka nie ma bracie dobrego lekarstwa
1) sterydy- ryzykowne:mogą być liczne skutki uboczne np. pogorszenie wzroku
2) środki hormonalne- długie i drogie leczenie wątroba siada
na szczęście z tego się wyrasta póki co nie martw sie jak dziewczyna wartościowa to nie będzie jej to przeszkadzać jak ma w tobie zobaczyć "to coś" to i tak zobaczy!
_________________ Kto jest samotny jest niczyj może umrzeć bez śmierci...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum