Wysłany: 2007-12-28, 22:34 Jak poprosić chłopaka o chodzenie?
Uczy się ze mną w klasie chłopak, który mi się bardzo podoba. W ubiegłym roku jak jeszcze byłam w 1 gimnazjum przeniósł się do naszej klasy. Dużo rozmawiamy ze sobą, codziennie się widzimy, bo chodzimy do jednej klasy. Chyba się zakochałam w nim. Nie wiem czy mogę go poprosić o to, żeby został moim chłopakiem. Nie wiem jak to zrobić, bo nigdy nie miałam chłopaka. I nie wiem czy mogę go o to poprosić. Pomóżcie. sylka
sylka, tak naprawde powiem Ci, że nie ma sie czym przejmować... chłopacy są bardziej wstydliwi i powiem Ci ze w 50% on tylko czeka az ktos do niego zagada i sie o to zapyta... naprawde jest jedno wyjście - zaryzykować i powiedziec prsoto w oczy
Pozdrawiam i zycze powodzenia
_________________ ..:: I Love You So Much, My Heart Is Judged, Are Stand Goes On,
I Love You More,
You Happy Smile,Your Loving Face,
Your Number One With Everyday Your Place ::..
Wariatka xD^^ Gość
Wysłany: 2008-01-02, 19:35
szczerze mam identyczny problem... eh... i nic nie dziala. ani flirt ani nic... na kazdy moj 'teskt' tylko sie usmiecha i patrzy...
A normalnie to swietnie sie gada.
Może trzeba zrobić ten pierwszy krok i powiedzieć wprost? Dziewczyny nie wstydzcie sie!!
_________________ ..:: I Love You So Much, My Heart Is Judged, Are Stand Goes On,
I Love You More,
Wariatka xD^^ Gość
Wysłany: 2008-01-03, 15:48
Moze przedstawie moj problem...
To moj rowiesnik. Ta sama klasa.
Na codzien coz w szkole jest niesmialy... W 'virtualu' jest troche inny.
Czesto rozmawiamy, piszemy na gg, smsy... On czesto pojawia sie obok mnie. Np. rozbieram sie w szatni a on na cos czeka. I ja ide a on za mna. Rozmawiam z nim... gada sie swietnie. Staram siedac jakies znaki(jakis niedoroiony flirt) w stylu "Uwazaj bo sie zakocham" "chcialabym buziaka od ciebie" itd... On na te teksty nic nie mowi tylko usmiecha sie szeroko i patrzy mi w oczy. Czesto gadamy tez 'powaznie'. Kiedy zadaje pytanie czy mnie lubi to sie obrusza i mowi ze to glupie pytanie. A kiedy pytam go o jego 'milosc' to zmienia temat itp...
Masakra. Nic nie jarze ale widze to w czarnych barwach. pomocy.
Hmmm... myśle że gosciu poprostu jest bardzo nie domyślny i takim trzeba milosć "wtłukiwać młotkiem"
Czyli tak konkretnie nie widze innego sposobu, jak umowic sie z nim po szkole i poprstu zapytac o szanse dla was... tak mi to ygląda na jedyne wyjśćie.
Pozdrawiam RaV
I Love You More,
Wariatka xD^^ Gość
Wysłany: 2008-01-03, 20:34
Czyli aua?
Myslalam czy nie poprosic go o korki, albo wypad na lyzwy xD
Naprawde wymówka nie jest najważniejsza, wazne zebyś sie z nim spotkala sam na sam... to nawet w parku moze być
Ważne zeby sie wkońcu dowiedzial ze coś do niego czujesz
I Love You More,
A chcesz byc z nim?! jesli tak to TAK ŚMIAŁO PROSTO Z MOSTU TO JEDYNE WYJŚCIE!!
I Love You More,
Moze przedstawie moj problem...
To moj rowiesnik. Ta sama klasa.
Na codzien coz w szkole jest niesmialy... W 'virtualu' jest troche inny.
Czesto rozmawiamy, piszemy na gg, smsy... On czesto pojawia sie obok mnie. Np. rozbieram sie w szatni a on na cos czeka. I ja ide a on za mna. Rozmawiam z nim... gada sie swietnie. Staram siedac jakies znaki(jakis niedoroiony flirt) w stylu "Uwazaj bo sie zakocham" "chcialabym buziaka od ciebie" itd... On na te teksty nic nie mowi tylko usmiecha sie szeroko i patrzy mi w oczy. Czesto gadamy tez 'powaznie'. Kiedy zadaje pytanie czy mnie lubi to sie obrusza i mowi ze to glupie pytanie. A kiedy pytam go o jego 'milosc' to zmienia temat itp...
Masakra. Nic nie jarze ale widze to w czarnych barwach. pomocy.
"Uwazaj bo sie zakocham" - taki tekst mozna zrozumiec negatywnie ja bym go tak zrozumial
Pragniesz doświadczyć czegoś nowego ? Poznać piękne kobiety, interesujących mężczyzn ? Sprawić, aby Twoje życie obrało inny kierunek ? Odwiedź nas na www.sexycity.pl/polecam/40
Jeśli jesteście spragnieni nowych wrażeń, które przy okazji będą dla was pożyteczne polecam wam zapisanie się na szkolenie z uwodzenia do Wyższej Szkoły Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego, która od lat działa w branży, prowadzi profesjonalne i chwalone przez wszystkich szkolenia. Ja dzięki kursowi Alpha Male stałem się otwarty i bezpośredni w relacjach z kobietami, dzięki czemu znacznie lepiej radze sobie z podrywaniem jeśli nie macie zbyt dużego powodzenia u płci żeńskiej to naprawdę warto skorzystać. Zajrzyjcie na www.wyzszaszkolauwodzenia.pl i zapoznajcie się z ich ofertą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum