Poprzedni temat «» Następny temat
Jak sprawić, żeby do mnie wrócił?
Autor Wiadomość
wiktoria 
ehem.

Wysłany: 2008-12-20, 22:35   Jak sprawić, żeby do mnie wrócił?

Problem pewnie powszechnie znany wśród nastolatek. Przekopałam już wiele for młodzieżowych, nie znalazłam odpowiedzi. Nie mogę jej również znaleźć wśród przyjaciół. Po
prostu sobie nie radzę.

Poznałam pewnego chłopaka jakieś 3 miesiące temu. Od pierwszego spotkania coś zaiskrzyło, od razu zaczęliśmy się spotykać. Po jakiś dwóch tygodniach - zostaliśmy parą. Było świetnie, bardzo mi na nim zależało i byłam po prostu szczęśliwa. Problem zaczął się pojawiać dosyć wcześnie, podobno ja nie pokazywałam po sobie że mi na nim zależy - byłam oschła i to mogło wyglądać dla niego jakby mi to wszystko wisiało. Tak czy siak to ja strasznie się angażowałam i było nam dobrze. Po półtora miesiąca bycia razem coś nam nie wychodziło, zapytałam go czy chce to dalej kontynuować. Powiedział, że chcę i że jak coś się zmieni to przecież mi o tym powie. Było ok. Parę dni później on powiedział że to chyba jednak nie ma sensu, powiedział że tak czuje a właściwie nic nie czuje. Należę do takiej grupy ludzi która nie pokazuje po sobie że jest źle. Przyjęłam to z uśmiechem i powiedziałam "spoko. przecież ja chciałam i tak zerwać. mi pasuje" on chyba był zdziwiony reakcją no ale cóż, ja wróciłam do domu i zaczęłam po prostu wyć. Po dwóch dniach odezwał się do mnie.. co tam słychać i w ogóle. Spoko. Za namową przyjaciółki zebrałam się na odwagę, żeby poprosić go o spotkanie i powiedzieć mu, że jeśli wszystko źle wyglądało z mojej strony i dlatego ze mną zerwał, to niech wie że mi zależało i zależy. Tak więc napisałam mu że chce się spotkać. On był wyraźnie zadowolony, napisał że na pewno się spotkamy.. miał się odezwać w weekend i tego nie zrobił. Napisałam mu że fajnie mnie wystawił. Na drugi dzień on znów do mnie napisał jakby nigdy nic... rozmawialiśmy normalnie i w ogóle, później znów i znów.. on codziennie do mnie pisze, czasem mi się wydaje że mu zależy na mnie, ale nie chce mi tego pokazać - bo przecież ja jestem szczęśliwa bez niego, nie wiem jak mu uświadomić że mi na nim zależy... boję się że poniosę porażkę, wtedy byłoby mi jeszcze gorzej. Tak bardzo chce do niego wrócić. Rozmawiając z nim czasem widzę, jego zazdrość gdy mu coś opowiadam, jego pohamowanie tego, żeby napisać mi coś co wskazywałoby na to że coś czuje. On myśli że mi jest dobrze.. ja myślę że chce do mnie wrócić, zrobiłabym wszystko żeby tak było, ale nie mam pewności że ON CHCE, bo to tylko moje przypuszczenia. W dodatku mamy być na jednej imprezie sylwestrowej...

Czy są szanse że mu na mnie zależy ale jego duma nie pozwala mu tego pokazać? Nie rozumiem facetów. Ale aż głupio przyznać - są mi potrzebni do szczęścia.
Postaw piwo autorowi tego posta

red_berry 

Wysłany: 2009-04-29, 11:58   nie lataj za nim

prawda jest taka, że jeśli coś w związku poszło nie tak, nie ma co do tego wracać. najgorzej jest, kiedy dziewczyna lata za chłopakiem i prosi go, by do niej wrócił. jedna, druga randka z kimś innym i poczujesz, że możesz zakochać się w kimś innym. uczucia są bardzo zmienne, jeszcze nie raz się o tym przyekonasz!

marcin.ka 

Wysłany: 2012-02-04, 10:26   

Jeśli chcielibyście zasięgnąć wiedzy na temat płci przeciwnej, związków i uwodzenia i nie wiecie gdzie znaleźć pomoc osobiście polecam kursy uwodzenia w Wyższej Szkole Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego (www.wyzszaszkolauwodzenia.pl). Sam skorzystałem z ich pomocy, ponieważ nie wiedziałem co robić, by na dłużej zatrzymać kobietę przy sobie. Wszystkie moje związki były bardzo krótkie, dzięki pomocy specjalistów z kursu mam pewność, że mój obecny związek będzie znacznie dłuższy :) szkoła ta jest sprawdzona, ma pozytywne opinie i recenzje

Odpowiedz do tematu