Pytanie czy ktoś bardzo zakochany myśli o swojej śmoierci? Moja druga połowa ostatnio stwierdziła, że tak bardzo mnie kocha, że jest wstanie skoczyć do studni bez dna. Chce zrobić to naprawdę, czy żartuje. www.formlinkus.com/news0042.php i się przeraziłam. Nie wiem co myśleć
karolkabb
Wysłany: 2012-03-18, 09:53
Wszystkim osobom zainteresowanym tematyką relacji damsko-męskich oraz uwodzenia polecam zapisanie się na szkolenie z uwodzenia prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Jest to najlepsza szkoła w Polsce, zatrudnia specjalistów, którzy są w stanie rozwiązać problem każdego uczestnika.
Ja dzięki nim poznałam tak naprawde znacznie słowa uwodzenie, wiem, co robić aby każdy meżczyzna zwrócił na mnie swoją uwagę polecam serdecznie, mają pozytywne opinie i recenzje, zajrzyjcie na www.wyzszaszkolauwodzenia.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum