Poprzedni temat «» Następny temat
Miłość od pierwszego wejrzenia
Autor Wiadomość
gitez 

Wysłany: 2007-12-23, 18:44   Miłość od pierwszego wejrzenia

Witam,
miłość od pierwszego wejrzenia istnieje. Tylko pytanie się rodzi, jak długo? I czy to jest miłość? Ja to przeżywam dosyć często. Jestem z dziewczyną tydzień, dwa, rzadko się zdaża dłużej. No i niestety, potem się okazuje, że nie jest to o co nam chodziło. No i zaraz jest kolejna miłosć od pierwszego wejrzenia. Tak prawdę mówiąc, to nie wiem, jak jest z tą miłością, czy może trwać dlużej jak miesiąc.
Pozdrawiam
gitez
Postaw piwo autorowi tego posta

jolka12 

Wysłany: 2008-01-04, 00:34   

Z moim ukochanym jestem od 3 lat. Poznaliśmy się przypadkowo u koleżanki na imprezie. Od razu wiedzieliśmy, że jesteśmy dla siebie stworzeni. To się czuje. Teraz po tych trzech latach ja bez niego nie mogłaby żyć. Jest kochany. W maju planujemy ślub. Potem chcemy wyjechać do pracy gdzieś za granicę. Myślimy o Anglii. Mamy zaplanowane nasze życie. Myślimy podobnie, planujemy podobnie. Cieszę się bardzo, kiedy pomaga w czymś, w czym nie daję sobie rady. Wiem, że we wszystkim mogę na nim polegać. Że nigdy mnie nie zostawi, że kocha mnie. I naprawdę. Jest to miłość od pierwszego wejrzenia. jola

Lela 
...Zagubiona...

Wysłany: 2008-02-05, 16:05   

Też uwarzam, że istenieje... i w moim przypadku zrodzila się i nie spodziewanie i w bardzo ktrótkim czasie... gdyż zaledwie kilka sekund... to się czuje !! ;-)
pozdrawiam :) :] :] :]
jak kaktus twardo stój w niedoli

Nastanie dzień słonecznej doli
okupi go odwaga -
jak kaktus twardo stój w niedoli
choć wicher cię wysmaga...:::

red_berry 

Wysłany: 2009-04-27, 14:54   

Hej!
Ja nie wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia, może dlatego,że jestem bardzo nieufna wobec ludzi, a może dlatego, iz nigdy nic takiego mnie nie spotkało. Nie pojawił się w moim życiu do tej pory ten mój wymarzony mężczyzna, ale jakoś specjalnie go nie szukam. Moze dlatego jestem wieczną singielką.

Odpowiedz do tematu