Wysłany: 2007-12-12, 21:59 Nie wiem jak się rozstać
Mam poważny problem. Z moją dziewczyną jestem już około półtora roku. Razem mieszkamy od ponad roku. Niestety. Nie jest to miłość jaką sobie wymarzyłem. Ona potrzebuje osoby, która będie sie nią opiekowała, za nia podejmowała decyzje, jeśli będzie chciała iść na zakupy, to aby z nią poszła taka osoba. Mnie to bardzo męczy. Bo nie jest też ona osobą samodzielną. Nic nie potrafi sama załatwić, cały czas wyręcza się innymi osobami. Niestety, najbardziej odczuwam to ja. Od kilku miesięcy prawie codziennie są ciche dni. Praktycznie z sobą nie rozmawiamy. Ja patrzę w komputer, ona coś robi. Nie chcę z nią być. Ale nie chcę z nią zrywać. A musiałbym zerwać z jednym dniem. Postąpić po prostu po chamsku. Ona inaczej nie zrozumie. Proszę o radę, jak mam postąpić. Może ktoś był już w podobnej sytuacji.
Janusz
No cóż, ja to robię prosto. Dzwonię, mówię sory mała, ale nie pasujemy do siebie. I tak się kończy. Gorzej jest jak jesteś na codzień z nią, razem mieszkacie. Chyba najlepiej by było abyś wyprowadził się od niej. A potem przedzwonił i powiedział, że nie ma sensu ten związek.
Pozdrawiam
gitez
gitez, poprstu fantastyczny sposob - przez telefon
No gorzej juz nie mozna, widac ze nie zalzy Ci na prawdziwym zwiazku. Jak jestes z dziewczyna bardzo dlugo to nie uwarzasz ze przez telefon sie tego nie zalatwia?... nie rozumiem Twojego postepowania.
_________________ ..:: I Love You So Much, My Heart Is Judged, Are Stand Goes On,
I Love You More,
You Happy Smile,Your Loving Face,
Your Number One With Everyday Your Place ::..
ona też na pewno czuje że do siebie nie pasujecie...może też chciałaby Ci to powiedzieć ale nie wie jak zacząć? Ale skoro jest tak mało samodzielna i przywiązana do Ciebie w ów "wyczerpujący" sposób, tzn. wykorzystywanie Cie, to będzie gorzej gdyż oznaczałoby to że sie od Ciebie w niemałym stopniu uzależniła...Proponuje delikatne nakłonienie do szczerej rozmowy i dużo rozmawiania, wyjaśnienie sobie dlaczego bycie dalej razem nie ma sensu. Miłość i związek to nie ma być droga przez mękę ale poczucie szczęścia u obojga osób! w Twoim przypadku tak nie jest wiec jesli tej dziewczynie zależy na czyichś uczuciach chociażby na poszanowaniu i ch to odejdzie bez czynienia Ci pretensji. zresztą Ty znasz ja najlepiej, odwagi pogadaj z nią szczerze i nie czekaj aż ona zacznie rozmowe
powodzenia
_________________ Kto jest samotny jest niczyj może umrzeć bez śmierci...
Sztuka uwodzenia jest sztuką, która wymaga wiele pracy nad sobą, praktyki i nieustannych ćwiczeń, aby osiągnąć wysoki poziom. Jeśli chcecie nieco ułatwić sobie naukę polecam wam zapisanie się na szkolenie do Wyższej Szkoły Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego www.wyzszaszkolauwodzenia.pl. Każdy, kto skorzystał z ich oferty przyznaje, że był to bardzo dobry krok, ja także przychylam się do takich pozytywnych opinii kurs dla początkujących Alpha Male był bardzo dobrym początkiem mojego nowego życia i już niedługo wybieram się na jego kontynuację polecam serdecznie, naprawdę warto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum