Moja pierwsza randka byla dziwna ;D umuwilem sie z klientką - pod wiaduktem ale ostrooo bylo i juz po pierwszym dniu chodzilismy ze sobą
_________________ ..:: I Love You So Much, My Heart Is Judged, Are Stand Goes On,
I Love You More,
You Happy Smile,Your Loving Face,
Your Number One With Everyday Your Place ::..
_________________ ..:: I Love You So Much, My Heart Is Judged, Are Stand Goes On,
I Love You More,
You Happy Smile,Your Loving Face,
Your Number One With Everyday Your Place ::..
A moja była w dniu kiedy poznałam swojego ukochanego. Była to miłość od pierwszego wejrzenia. Od razu wiedzieliśmy, że jesteśmy dla siebie stworzeni. I tak jest do dzisiaj. jesteśmy razem. Mija 3 rok, w Maju planujemy ślub. Oczywiście, nie było żadnego przytulania, całowania się, czy czegoś w tym rodzaju.
Moja w zasadzie trzecia randka w super kolesiem, troche sie nie udala... Bo...
- on przyszedl pod moj dom, kiedy wogole nie bylam gotowa sie z nim spotkac,
- on caly czas gadal, ze mu zimno x]
- super spbie milczelismy i szlismy jak takie dwa downy, nic do siebie nie gadajac
- potem on zaczal szukac przystanku, bo musi natychmiast wracac do domu
- na pozeganie powiedzial mi tylko; "Na razie"
O Boze ;( Co jest ze mna nie tak? Jestem zalamana...
marcin.ka
Wysłany: 2012-02-04, 10:29
Dla osób, które nie wiedzą, na czym polega uwodzenie lub chcą pogłębić wiedzę na ten temat polecam kursy uwodzenia w Wyższej Szkole Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Byłem u nich na kursie Alpha Male i stwierdzam, że są naprawdę skuteczni dzięki nim dowiedziałem się co robić, aby uwaga kobiety była na mnie dłużej skupiona, w końcu wiem jak utrzymać szczęśliwy związek szkoła ta jest sprawdzona, ma pozytywne opinie i recenzje, sprawdźcie ich ofertę na www.wyzszaszkolauwodzenia.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum