Poprzedni temat «» Następny temat
Poznam chłopaka - jestem z Częstochowy
Autor Wiadomość
kasia_kochasia 

Wysłany: 2007-12-07, 23:48   Poznam chłopaka - jestem z Częstochowy

Hej,
na imię mam Kasia. Mam 18 lat. Poznam chłopaka. Chciałabym aby był moim przyjacielem. Nie może pić, musi być kulturalny. Ja nie palę i też nie chciałabym aby on palił. Mam 156 cm wzrostu, więc nie jestem wysoką osobą. Nie jestem brzydka. Miałam różne oferty, ale poza przyjaźnią mnie nic nie interesuje. Więc jeśli jesteś z Częstochowy, masz powyżej 18 lat, jesteś pogodny, i spełniasz powyższe warunki, napisz. Może się spotkamy. :-)
Kasia
Postaw piwo autorowi tego posta

Rafael524 
Rafał

Wysłany: 2009-05-20, 15:32   

Hejka jestem zainteresowany twoją propozycją przyjaźni tylko czy to jest nadal aktualne jeśli tak to to jest mój numer gg 9792305 czekam kiedy napiszesz tylko się podpisz żebym wiedział

ringostarr 

Wysłany: 2011-09-17, 14:40   

Jeśli macie ochotę dowiedzieć się nieco więcej o uwodzeniu, płci przeciwnej, związkach, to polecam wam kursy prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego (www.wyzszaszkolauwodzenia.pl). Mają oni bardzo bogatą ofertę kursów, są godni polecenia, mają dobre opinie i pozytywne recenzje. Ja przychylam się do wszystkich dobrych zdań na ich temat, polecam szczególnie kurs Alpha Male, który ukończyłem i który wiele zmienił w moim podejściu do kobiet i samego siebie :)

szelesta 

Wysłany: 2011-12-17, 15:23   

Pragniesz doświadczyć czegoś nowego ? Poznać piękne kobiety, interesujących mężczyzn ? Sprawić, aby Twoje życie obrało inny kierunek ? Odwiedź nas na www.sexycity.pl/polecam/40

Odpowiedz do tematu