Poprzedni temat «» Następny temat
Poznam dziewczynę z Elbląga
Autor Wiadomość
grzeg123 

Wysłany: 2011-08-29, 00:09   Poznam dziewczynę z Elbląga

Mam 20 lat, student, 173cm, normalny, niebieskie oczy, blond włosy, przeciętnego wyglądu. Poznam dziewczynę w wieku 16-20 lat, szczupłą bądź normalnej budowy, spokojną, z Elbląga do wspólnych rozmów bądź spędzania wspólnie czasu.
Postaw piwo autorowi tego posta

ringostarr 

Wysłany: 2011-09-17, 14:36   

Dla osób chcących przeżyć fajną przygodę a przy okazji nauczyć się co nieco o związkach, płci przeciwnej i uwodzeniu polecam kursy prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego (www.wyzszaszkolauwodzenia.pl). Byłem u nich na szkoleniu, gdyż miałem dość mojej samotności, dzięki ich pomocy chciałem w końcu znaleźć dla siebie partnerkę. Dzięki prowadzącym dowiedziałem się co robić, by przyciągnąć na dłużej uwagę kobiety i jak ją uwieść :) teraz życie jest znacznie bardziej kolorowe ;) polecam wam szczerze tę szkołę, mają pozytywne opinie i dobre oceny – ja także się do nich przychylam :)

szelesta 

Wysłany: 2011-12-17, 15:25   

Pragniesz doświadczyć czegoś nowego ? Poznać piękne kobiety, interesujących mężczyzn ? Sprawić, aby Twoje życie obrało inny kierunek ? Odwiedź nas na www.sexycity.pl/polecam/40

Odpowiedz do tematu