Wysłany: 2008-07-04, 18:34 Problem z dziewczyną :(
witam wszystkich mam co nieco wątpliwości powoli zaczynam nie wierzyć mojej dziewczynie oczywiście pisze z nią i dzwonie ciągle do niej ona odbiera rozmawiamy i ostatnio gdy wyjechała do rodziny to się trochę zmieniła a mieszka tam jej były chłopak i gdy tam była to zaczęła dziwnie się zachowywać gdy zapytałem jej czy mnie kocha to powiedziała "co to za głupie pytanie ? " i nie odpowiedziała a na dodatek gdy tam była to często miała wyłączony tel albo nie odbierała i po jakiś 2 3 godz. dopiero napisała eska. Ja siedziałem w domu nie wychodziłem nawet z kumplami na piwo na żadne dyskoteki tylko siedziałem i martwiłem się o nią ;/ a gdy rozmawiałem z nią to usłyszałem jej byłego ona powiedziała do niego że rozmawia przez telefon a mi powiedziała żeby się odwalił ;/ nie wiem co mam robić widzę że jej na mnie zależy i często jak dzwonie teraz to mało tematów do gadania a nim pojechała to było wszystko ok. plis pomóżcie szybko bo ja 10 lipca jadę do niemiec i niewiem czy mam się oświadczyć przed wyjazdem jestem z nią 4 lata.
donpedro
Wysłany: 2012-02-16, 22:32
Jeśli macie nieco czasu w weekend i chcecie go pożytecznie spędzić, mam dla wam małą podpowiedź jak możecie to zrobić. Otóż, prowadzone są różnego rodzaju kursy, które pomagają kreować osobowość, nawiązywać kontakty interpersonalne itp. Ja polecam Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego (www.wyzszaszkolauwodzenia.pl) która prowadzi szereg kursów o różnej tematyce, mają oni dobre opinie i wysokie oceny, ja także ich bardzo chwalę – ukończyłem tam kurs uwodzenia i jestem bardzo zadowolony z efektów, wszystkie moje oczekiwania zostały spełnione
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum