Poprzedni temat «» Następny temat
Prolbemik ;/ proszę o pomoc
Autor Wiadomość
yaro 
XXXXXXX

Wysłany: 2008-12-31, 01:42   Prolbemik ;/ proszę o pomoc

witam

Czy dziewczyna która nie chce pokazać wogóle smsów jesli pisze z kolesiami a pokazuje tylko jeśli pisze z koleżankami to myślicie że to jakaś oznaka tego że może być już coś nie tak ?? zdołałem ich wszystkich znaleźć na NK ... sami przystojni kolesie heh... ona jest śliczną dziewczyną.. ja to taki heh szkoda gadać... i ja nie wiem co robić nie wiem :( mam takie podejrzenia że ona chce jakiegoś przystojniaka... a jesteśmy ze sobą już pół roku heh
Postaw piwo autorowi tego posta

red_berry 

Wysłany: 2009-04-28, 14:01   czy to prawdziwe uczucie?

Z tego co piszesz wynika, że się bardzo zaangażowałeś w ten związek, a Twoja dziewczyna chyba nie za bardzo.... Może ona się Toba bawi albo po prostu musi szukać potwierdzenia swojej atrakcyjności u innych facetów? A tak poza tym sprawdzanie telefonu partnera jest dla mnie absolutnym naruszeniem prywatności. Podstawą związku powinno być zaufanie, jeśli jego brak to nie ma co tego ciągnąć.

donpedro 

Wysłany: 2012-02-16, 22:30   

Ciekawym sposobem na spędzenie weekendu jest zapisanie się na kurs uczący właściwych relacji interpersonalnych, kreowania wizerunku i osobowości. Osobiście polecam Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego która takowe kursy prowadzi, pracują w niej specjaliści potrafiący dobrze współpracować z uczestnikami. Ukończyłem u nich kurs uwodzenia i mam pewność, że także i inne kursy prowadzą tak samo profesjonalnie. Sprawdźcie ich ofertę i wybierzcie coś dla siebie www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

Odpowiedz do tematu