oczywiście że się liczy ale na pierwszym miejscu jest uczucie a dopiero potem...długo długo potem wacki i takie tam mam koleżanki które narzekają że ich partnerzy są "zbyt obficie obdarzeni przez naturę"- stosunek może być wówczas bardzo bolesny dla kobiety i nie przynosi jej żadnej satysfakcji tylko ból... więc chłopaki wa... znaczy głowy do GÓRY!!!
_________________ Kto jest samotny jest niczyj może umrzeć bez śmierci...
oczywiście że się liczy ale na pierwszym miejscu jest uczucie a dopiero potem...długo długo potem wacki i takie tam mam koleżanki które narzekają że ich partnerzy są "zbyt obficie obdarzeni przez naturę"- stosunek może być wówczas bardzo bolesny dla kobiety i nie przynosi jej żadnej satysfakcji tylko ból... więc chłopaki wa... znaczy głowy do GÓRY!!!
Bzdety! Po za tym, że za długi = ból. Wszystkie moje kobiety, a miałem ich już 9twierdziły, ze najważniejsza jest szerokość bo wtedy są większe doznania.
Troszkę się dziwię, że jako 21 letnia kobietka potrzebujesz kija by się czuć zadowoloną. Czyżbyś nie wiedziała, że punkt "G" jest na samym początku? A może Ty jesteś jakimś trans-chłoptasiem, który lubi się podszywać pod dziewczynki, bo tacy żeby wejsć drugiemu w tyłek potrzebują ponoć długiej "giwery"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum