AnnAngel
Wysłany: 2011-08-05, 19:14 Sympatycznej w wieku 23-30 lat
Cześć,
Mój znajomy to bardzo sympatyczny facet ale niestety samotny. Jest nieśmiały dlatego chcę wziąć sprawy w swoje ręce i pomóc mu znaleźć kogoś z kim będzie mógł rozmawiać i kiedyś może wyjdzie z tego coś więcej. Ma na imię Marcin, ma 180 cm wzrostu i miłe usposobienie. Więcej o sobie opowie chętnym on sam. Pozdrawiam i zainteresowane sympatycznym nieznajomym proszę o kontakt:)
Jeśli doskwiera wam samotność i chcielibyście znaleźć swoją drugą połówkę to szczerze wam polecam kursy uwodzenia prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego (www.wyzszaszkolauwodzenia.pl). Ja skorzystałem z ich szkolenia Alpha Male i w końcu wiem, jak postępować z kobietami, żeby mnie nie ignorowały i wam polecam, mają dobre opinie, wysokie oceny w testach i dobrą pozycję w rankingach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum