Poprzedni temat «» Następny temat
Złoty sposób na poderwanie dziewczyny!
Autor Wiadomość
pawelek1605 

Wysłany: 2007-12-09, 19:02   Złoty sposób na poderwanie dziewczyny!

Witam wszystkich,
przede wszystkim tych, którzy mają problem z poderwaniem. Sposób może nie jest oryginalny, ale bardzo często sie sprawdza. No i wymaga trochę wysiłku. Po pierwsze, trzeba być bogatym. A raczej trochę czasu zajmuje. Więc często, kiedy się już wzbogacisz, masz już swoją ukochaną, zdarza się że nie taką jaką sobie wynarzyłeś. Więc musisz mieć jakiś plan aby się szybko wzbogacić. Jak już jesteś bogaty, musisz mieć dobre autko. Szybkie, najlepiej jakiś nowy model prosto z salonu. Nie możesz też żałować na ciuchy. Muszą być markowe. I aby wyrwać jakąś lepszą laskę, musisz pokazać, że masz klasę.
Ja dopiero jestem na pierwszym etapie, zaczynam zarabiać. Ale jak to osiągnę, napiszę. Mam nadzieję, że nastąpi to szybko.
Pozdrawiam
Paweł
Postaw piwo autorowi tego posta

RaV 

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2007-12-11, 13:22   

pawelek1605, szczerze? Pomysł do bani, chcesz byc poprostu zwykłym szpanerem który mysli ze jak bedzie miec kase bedzie mial wszystko.. i tu sie mylisz...
Your Number One With Everyday Your Place ::..

gitez 

Wysłany: 2007-12-23, 18:50   

No nie zgodzę się z Tobą RaV. Większość dziewczyn leci na kasę. I nie liczy się, czy jesteś kulturalny, mądry, ładnie wyglądasz. Liczy się ile masz na koncie, i jaką bryką jeździsz. Znam wielu chłopaków, co są naprawdę wartościowymi osobami, i niestety są sami. Wiem po sobie, do mnie laski się kleją. I nawet zrobisz jej wielką przykrość, ona chce być z Tobą. Uwierz mi, liczy się kasa.
gitez

RaV 

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2007-12-23, 19:18   

gitez, naprawde sądzisz że większosc taka jest? Moze w Twoim przypadku... w moim nie... to zalezy na jaka trafisz... i tyle :)
Your Number One With Everyday Your Place ::..

arek 

Wysłany: 2007-12-27, 21:12   

Ja mam pierwszą dziewczynę, trudno jest się wypowiadać na ten temat. Jednak, wiem że jest ona dziwną osobą. Jakby coś ukrywała, często ostatnio nie rozumiem jej. Nie jestem bogatym, normalnym chłopakiem. Poznaliśmy się na szkolnej dyskotece. Samo jakoś wszystko się potoczyło. Całą dyskotekę byliśmy razem. Na drugi dzień, spotkaliśmy się. Spędziliśmy ze sobą kilka godzin. Było nam bardzo dobrze.
Myślę, że musi być to coś. Wiem, że Asi nie chodziło o pieniądze. Byliśmy ze sobą szczęśliwi. Ale ostatnio coś się zmieniło. Ja bardzo chcę być z nią, a ona nie ma dla mnie czasu. Zastanawiam się, czy przypadkiem nie ma kogoś. Ale tak czy inaczej, myślę, że nie każdej dziewczynie zależy tylko na pieniądzach. Arek.

eva 

Wysłany: 2007-12-28, 22:24   

Jak poderwać dziewczynę? Po prostu bądź sobą. Nie szpanuj, bądź miły, uprzejmy. Jeśli chcesz zaszpanować kasą, samochodem to dziewczyna wykorzysta Ciebie i zostawi. Cierpliwość będzie wynagrodzona. Nie szukaj na siłę. Znajdzie się ta jedyna. Mam chłopaka od 2 lat. I niedługo pobieramy się. Nie szukałam. On jest tym jedynym i pierwszym. A mam 26 lat. Jeśli uczysz się, poświęć ten czas na naukę. Zobaczysz kiedyś, że było warto.
eva

jolka12 

Wysłany: 2008-01-05, 00:30   

Moja rada,
nic na siłę. Z pewnością znajdzie sie ta jedyna z którą będziesz szczęśliwy.

kakashi-14 
KOCHAM DZIEWCZYNY !!

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2008-01-17, 23:48   

Heh dziewczyny ktore leca na kase to za przeproszeniem jakies dziw## :evil:

Gość Jezeli pomoglem daj POMOGL albo postaw PIWO

Wyświetl szczegóły
Aisutram 
Aisutram

Wysłany: 2008-02-18, 21:43   

to smutne ale dużo rozgoryczenia czuć w słowach Pawełka i innych chłopaków... nie można uogólniać ludzi ani dziewczyn ani facetów!!!!!!!!!!i tu i tu znajdą się skrajne świnie a także ludzie naprawdę wartościowi. Blachary istnieją nie przeczę ale... bez przesady!!! :-? mi w facecie imponuje kiedy jest kulturalny, zadbany i umie się zachować w każdej sytuacji. to tyle. Acha musi jeszcze ładnie pachnieć i mieć poczucie humoru.
wniosek : myjcie się chłopaki :-D

Blondas 

Wysłany: 2008-05-15, 21:19   

Hmm, nie wolno wrzucać wszystkich do jednego worka. Ttrfiają się blachary, czego sam doświadczyłem niedawno , ale u mnie dziewczyna która leci na kase i autko jest bez szans.
Na szczęście zdecydowana większość jest normalna i niech tak pozostanie...
Pozdro...

Odpowiedz do tematu